Filiaal Vlissingen opent met verrassend aanbod

Onder het motto totaal anders & origineel & deskundig kan iedereen in de week 29 oktober 4 november kennismaken met.

Tijdens inlooplessen kennismaken met een diversiteit aan workshops en verrassende activiteiten in FILIAAL VLISSINGEN, Walstraat 20 Vlissingen. Agnes den Hartogh, de filiaalhouder, verdiende haar sporen in de kunsteducatie zowel landelijk als internationaal. Met een schat aan ervaringen in  o.a. Mexico, Albanië, Polen, Laos en Italië waar zij met verschillende doelgroepen kunstprojecten realiseerde, wil ze nu haar expertise en inspiratie delen met Vlissingen en Walcheren. “Ik woon nu een jaar in Vlissingen.

Cultuur ligt onder vuur. Juist daarom vind ik het zo belangrijk dat ik dit aan de stad kan aanbieden. In veel van de workshops en projecten ligt de nadruk op de typische aspecten van de stad Vlissingen.” Als illustrator kennen vele Vlissingers haar al vanwege het project November Vlisdingen, dat zij in 2016 bedacht om in te burgeren: iedere dag een tekening van Vlissingen en een verhaal van een Vlissinger. Agnes illustreert voor verschillende opdrachtgevers en uitgaven.

Filiaal Vlissingen
In Filiaal Vlissingen kan iedereen leren tekenen en deelt Agnes de fijne kneepjes van het illustratievak. Daarnaast is het aanbod is bijzonder divers en de nadruk ligt op vaak op het experiment: je eigen papier maken met ingrediënten uit de Schelde of druktechnieken verkennen. Er zijn ook vele variaties op ambachtelijke technieken, zoals boekbinden of marmeren. Er is aanbod voor zowel kinderen als volwassenen en iedereen is welkom om een inspirerend kijkje te nemen in FILIAAL VLISSINGEN in de Walstraat. Naast workshopsruimte heeft het een galeriefunctie en is illustratiestudio Agnes Tekent hier gevestigd.

Website


Reactie schrijven

Commentaren: 0