Man gooit huisraad op straat

In een woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen is in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden door agenten.

Hij is naar een politiecel in Torentijd gebracht, omdat hij overlast voor omwonenden veroorzaakte omdat hij zijn huisraad uit het raam gooide. De man heeft al vaker overlast veroorzaakt voor de buurt en ook nu, om 04.00 uur, waren er weer een hoop omwonenden wakker geworden van de man die spullen naar buiten gooide. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen zijn een grote puinhoop op straat liggen. De agenten zijn in gesprek gegaan met de man en hebben hem overgebracht naar Torentijd. Hij zal daar dinsdag door een GGD-arts beoordeeld worden.

Medewerkers van de gemeente zijn gebeld door de politie. Zij waren snel ter plekke om de rommel op te ruimen die de man had gemaakt. De man krijgt in ieder geval een boete voor het onjuist aanbieden van afval en het veroorzaken van nachtelijk rumoer. Verder wordt onderzocht of aan de man de juiste hulp geboden kan worden.

 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0