Vrijwilligers nemen speciale kalender in ontvangst

Buiten was het koud en nat afgelopen donderdagmiddag 7december, binnen heerste een warme sfeer tijdens de uitreiking van de speciale kalender aan de vrijwilligers op de Nationale Vrijwilligersdag.

Deze bijzondere dag voor de vrijwilligers werd georganiseerd door het Vrijwilligerspunt Vlissingen. Het was dan ook een feestelijke bijeenkomst in het stadscafé van het stadhuis waar de genodigden onder het genot van een drankje en een hapje werden gehuldigd. Wethouder Albert Vader reikte de eerste speciale kalender uit aan Anton Vael van Atletiekvereniging Dynamica.

Daarna volgden de overige vrijwilligers (organisaties) die op de kalender vermeld stonden. De kalender is een geschenk aan de Vlissingse vrijwilligers en werd op deze middag uitgereikt als blijk van waardering voor alle inzet. Zeeuwse Sien  (Marijke van Peene) Zeeuws cabaret, gaf een feestelijke tint aan deze middag en ging na afloop in gesprek met de vrijwilligers.   

De Vrijwilligerskalender 2018 is voor iedereen vanaf vrijdag te krijgen aan de balie in het stadhuis zolang de voorraad strekt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0