Interview met René Sommer eindredacteur van de Monitor

Het tv programma De Monitor van KRO/NCRV gaat het land in, en Vlissingen had dinsdag avond 12 december de primeur.

Presentator Teun van de Keuken ging deze avond in gesprek met wijkverpleegkundigen, zorginstellingen en zorgverzekeraar (CZ), lokale politici en mantelzorgers over het dossier/onderwerp Zorg in de Wijk, wat eerder centraal heeft gestaan in een tv uitzending ( 29 oktober ) van de Monitor “Zorg aan Huis”. Zorg aan huis is niet vanzelfsprekend. Door een ernstig tekort aan wijkverpleegkundigen krijgt niet iedereen de hoognodige zorg. Hoe kan dat?  

RTV Vlissingen maakte een kort verslag van deze avond. Voorafgaand aan deze avond had Trivo Marjanovic (verslaggever RTV Vlissingen) een kort interview met René Sommer (eindredacteur) van de Monitor. Sinds 2010 is hij werkzaam bij wat inmiddels de KRO - NCRV is, om daar achtereenvolgens eindredactie te doen van Rondom 10, On Air, Debat op 2, Altijd Wat en de talkshow Jinek.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0