Politie zoekt getuigen na aanrijding scooter

Foto: politie.nl
Foto: politie.nl

Een 53-jarige scooterrijder raakte zondagmiddag gewond na een verkeersongeval.

De automobilist reed door. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. De auto kwam rond 17.10 uur op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan in botsing met een scooter. De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Een voorbijgangster stopte en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De betrokken bestuurder is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Getuigen?
Heeft u het ongeval zien gebeuren? Meld u dan via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Reactie schrijven

Commentaren: 0