HALT verwijzingen en boetes voor te vroeg afsteken vuurwerk

Agenten van politieteam Walcheren hebben donderdag 28 december op verschillende locaties Halt-verwijzingen en boetes uitgedeeld voor het vroegtijdig afsteken van vuurwerk.
Ook werd in een woning in Arnemuiden illegaal vuurwerk aangetroffen. Vier jongeren in Vlissingen, vier in Arnemuiden en twee in Meliskerke werden betrapt op het te vroeg afsteken van vuurwerk. Zij krijgen in overleg met hun ouders  een HALT verwijzing of een boete.

Woningen
Er bestond het vermoeden dat in een woning in Vlissingen en Middelburg vuurwerk opgeslagen zou liggen. De politie deed huiszoeking maar op deze adressen werd geen vuurwerk aangetroffen. In een woning in Arnemuiden is 2,7 kg illegaal vuurwerk gevonden. Het betrof van illegaal vuurwerk de lichtste categorie. Het vuurwerk in beslag genomen en de verdachte heeft een politietransactie gekregen.
Melden

De politie reageert snel op meldingen over transport, handel en opslag van vuurwerk. U kunt uw informatie doorgeven via de politie: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0