Jaarwisseling Vlissingen rustig verlopen

De jaarwisseling in Vlissingen is rustig verlopen zonder noemenswaardige incidenten, wel moest de brandweer geregeld uitrukken voor een aantal buitenbrandjes.

De camera stond afgelopen nacht opgesteld in de omgeving van de Singel en het van Nispenplein, waar de jaarwisseling uitbundig gevierd werd door middel van het ontsteken van prachtig siervuurwerk. In de Bloemenlaan was een eenheid van de ME (mobiele eenheid) ingezet om in te kunnen grijpen bij ongeregeldheden. De gemeente Vlissingen had dit jaar extra maatregelen getroffen door de brandgangen af te sluiten, en drempels te plaatsen en er was een samenscholingsverbod van kracht. De brandweer moest diverse keren uitrukken om voornamelijk buitenbranden in ondergrondse afvalcontainers te blussen.

Schade aan asfalt
Een brandje dat was gesticht in Vlissingen heeft vannacht schade toegebracht aan het wegdek, meld HV Zeeland. Even voor 02.00 uur werd een buitenbrand op de Bossenburg gemeld. Op het asfalt bleek de nodige rommel in brand te zijn gestoken. Ook een autoband was op het vuurtje gegooid. Er kwam flink wat rook vrij. De brandweer heeft het brandje geblust. Het asfalt bleek nadien ter plekke beschadigd te zijn geraakt.

Video vuurwerk jaarwisseling

Reactie schrijven

Commentaren: 0