RTV Vlissingen ook in 2018 weer volop in beweging!

Sinds de oprichting in (2010) van de lokale (internetzender) voor Vlissingen brengen we  nieuws uit Vlissingen.

En daar zijn we best trots op, dit jaar alweer  voor het 8 jaar actief met een uitgebreide vernieuwde website waar we dagelijks diverse nieuws items brengen over de Stad Vlissingen. Een eigen weerpagina voor het dagelijkse weer uit Vlissingen, een evenementen pagina wat is er te doen in Vlissingen. En diverse rubrieken zoals: Blik op Vlissingen, Kunst & Cultuur, en het verleden van Vlissingen, dit is slechts een greep van de rubrieken die we via onze website publiceren.

Nieuwe rubrieken
Met ingang van 2018 starten we met een nieuwe rubriek, Kunst & Creativiteit waar we de kunstenaar (s) aan het woord laten die in het verleden kunst objecten hebben gemaakt in de gemeente Vlissingen. Ook zijn we volop bezig met de ontwikkelingen van nieuwe rubrieken, zoals het wel en wee van de hulpverlening op sociaal gebied in Vlissingen, dit is slechts een greep van de nieuwe rubrieken die dit jaar van start zullen gaan. Hou onze website in de gaten RTV Vlissingen.nl

   

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Jacobse (zaterdag, 03 februari 2018 09:25)

  Wat leuk en goed dat er nog andere aspecten toe gevoegd worden.Zeker die van de sociale hulp verlening.Succes met die rubrieken.

 • #2

  Ad Osté (zaterdag, 03 februari 2018 13:45)

  Tip: praat eens met de drijvende kracht achter de oprichting van Stichting Let’s Talk Zeeland, Fatima Iri. Deze in Vlissingen gevestigde stichting probeert met inzet van vrijwillige tolken de communicatie tussen Nederlanders en nieuwe Nederlanders die de Nederlandse taal niet beheersen of nog onvoldoende beheersen te verbeteren/ondersteunen. (Www.letstalkzeeland.nl)
  Vr.grt.
  Ad Osté, secretaris Stichting Let’s Talk Zeeland

 • #3

  RTV Vlissingen (zaterdag, 03 februari 2018 22:23)

  Hier hebben we al een keer een reportage van gemaakt - https://www.youtube.com/watch?v=vBRXSeE6lPg