Pizzakoerier beroofd van portemonnee

Zaterdagavond is een 16-jarige pizzakoerier in de Noordbeekseweg beroofd van zijn portemonnee met inhoud door drie jongens.

De jongen rijdt omstreeks 19.00 uur met een elektrische fiets van de zaak richting Oost-Souburg om daar een pizza te bezorgen. Op de Noordbeekseweg ziet hij aan de linkerkant drie jongens te voet naderen. Op het moment dat het slachtoffer hen passeert, blokkeert het drietal de weg en laat hem stoppen. Vervolgens stapt de jongen van zijn fiets.

Harde klappen
De grootste van het stel eist het geld uit zijn portemonnee op. Omdat dit niet snel genoeg gaat, krijgt het slachtoffer enkele harde klappen en valt op de grond. Nadat deze weer is opgestaan komen ook de twee andere jongens dreigend op hem af. Bang om nog meer klappen te krijgen geeft hij zijn portemonnee af. De belagers verdwijnen vervolgens richting Papegaaienburg.

Signalement verdachten

Heeft u informatie?
We zijn op zoek naar getuigen. In het bijzonder naar de bestuurder van een BMW stationwagen, die tijdens de straatroof voorbij is gereden. Mogelijk zijn er ook mensen die de verdachten aan de hand van het signalement herkennen en weten waar zij op dit moment zijn. Meld u zich dan bij de politie via 0900 8844


Reactie schrijven

Berichten: 0