Alle hotelkamers na brand in City2Beach Hotel gereed voor verhuur

In 2016 kocht Lianne Boone, tevens eigenaresse van Hotel Brasserie De Leugenaar, het voormalige Budget Hotel Royal in Vlissingen.

Na de overdracht 1 augustus werd het hotel direct gesloten omdat de hotelkamers, badkamers en het restaurant ernstig verouderd en dringend aan renovatie toe waren. Op 25 november 2016 opende City2Beach Hotel en de nieuwe lunchroom City Beanz haar deuren. Echter in mei 2017 sloeg het noodlot toe en werd het hotel getroffen door een brand. De brand ontstond op de zolder door bouwwerkzaamheden van een dakdekker. Ondanks dat de brand niet groot was, was de schade door rook en roet enorm waardoor onder andere 2/3e van de totale hotelkamers als verloren beschouwd moest worden.

Vanaf september kon er worden gestart aan de heropbouw van het hotel en is er keihard gewerkt door diverse bedrijven om alles zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. En donderdag 16 februari 2018 was de heropening
van het hotel, en vanaf deze dag zijn alle hotelkamers (22 stuks) weer beschikbaar.

Video


Reactie schrijven

Commentaren: 0