Henk Krol ‘het moet eerlijker’ tijdens bijeenkomst Zorgcentrum Scheldehof

Tijdens de bijeenkomst vrijdagmiddag in Zorgcentrum Scheldehof in Vlissingen sprak gastspreker Henk Krol, fractievoorzitter van 50plus in de Tweede Kamer, zich uit ‘het moet eerlijker’!

De partijleider voor 50plus ging in op diverse vragen die gesteld werden door het publiek. Ter sprake kwam het referendum dat de partij wil instellen over de 'aflosboete' en waarom het zo belangrijk is dat er een bodem in de rekenrente gelegd wordt. Volgens Krol worden de ouderen niet genoeg gehoord via de huidige politieke partijen.

 

Eerder op de dag bracht Henk Krol een bezoek aan het hoofdkantoor van Damen Schelde Naval Shipbuilding en jachtenbouwer Amels, en het zorgcentrum Scheldehof. Aan het einde van de bijeenkomst presenteerde lijsttrekker voor Vlissingen, Rens Reijnierse, het verkiezingsprogramma en werden de kandidaten voorgesteld. Vanaf 16 februari gaat voor 50PLUS in Vlissingen de verkiezingscampagne van start.   

 
Video

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0