Campagne aftrap Zeeuwse SP afdelingen in de Machinefabriek

De Zeeuwse SP afdelingen organiseerde woensdagavond in de Machinefabriek in Vlissingen een gezamenlijke aftrap, voor de komende gemeenteraadsverkiezingen die gehouden worden op 21 maart 2018.

De bijeenkomst begon om 19.30 uur met een korte opening, en daarna kwam Statenlid Sylvia Tuinder (Statenlid Zeeland) aan het woord om iets te vertellen over de kustbebouwing in Zeeland en de rol die is weggelegd voor de lokale SP fracties. Daarna was er een quiz met 'quizmaster' Sem Stroosnijder om de kennis van de aanwezigen over de SP en de lokale lijsten te testen. Na de pauze kwam gastspreker Cem Lacin, Tweede Kamerlid namens de SP en woordvoerder over infrastructuur, verkeer en milieu aan het woord.

Hij gaf een heldere uitleg wat het belang is van de lokale verkiezingen en de belangen en ontwikkelingen voor Zeeland. Na afloop konden de genodigden vragen stellen aan de aanwezige lijsttrekkers van Goes, Hulst, Middelburg, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Vlissingen, over de onderwerpen die in de bijeenkomst ter sprake kwamen. De avond werd rond 21.30 uur afgesloten met een hapje en een drankje.      
Do 22-02-2018 22.25

Reactie schrijven

Commentaren: 0