Start werkzaamheden Scheldewijk

Op 26 februari start de gemeente met het verwijderen van oude kabels, leidingen en oude riolering op Scheldekwartier noord tussen de Paul Krugerstraat, de Koningsweg en de Van Dishoeckstraat.

Dit als voorbereiding op de bouwwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen naar verwachting in december 2018 worden afgerond. Het werk wordt opgesplitst in een aantal deelfasen. De Scheldewijk is onderdeel van het Scheldekwartier. Alle werkzaamheden op het Scheldekwartier vindt u op de pagina Projecten.

Broedende meeuwen
De Scheldewijk is een broedplaats voor meeuwen. Daarom is er voor gekozen om het werk in fasen op te splitsen. Om er voor te zorgen dat de meeuwen niet gaan broeden in het werkterrein, loopt er iedere dag een man met een hond rond om de meeuwen uit het werkterrein te houden. Buiten het werkterrein kunnen de meeuwen ongestoord broeden. Deze methode van uitvoering is in samenspraak met de provincie tot stand gekomen.
Vr 23-02-2018 08.25

Reactie schrijven

Commentaren: 0