Beestenbende in het MuZEEum beestachtig leuk

Op 7 maart start de Kinderkunstweek. Het thema in dit jaar Een boel beesten dieren in de kunst.

In het Zeeuws maritiem muZEEum zijn er meer dieren te vinden dan je zou denken: een lammetje, paarden, honden en leeuwen, zelfs een eenhoorn! En bekijk welke vorm de negen grafische kunstenaars van VirusGrafiek aan de dieren hebben gegeven. Zet daarna zelf je dier op de kaart. Hoe? Bekijk het in het muZEEum: beestachtig leuk! In samenwerking met Virus Grafiek en Primas Scholengroep heeft het muZEEum een leuk programma samengesteld voor kinderen. Omdat we het jammer vinden dit programma alleen in de Kinderkunstweek te bieden, hebben we de termijn verlengd tot 9 april. Wij nodigen je van harte uit voor de opening van Een historische beestenbende in het muZEEum, woensdag 7 maart, 10.00 uur in het Zeeuws maritiem muZEEum, Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0