Enquête over terrorisme en mensenrechten

Wie het nieuws de afgelopen jaren volgt, zal het niet ontgaan zijn dat we in onze samenleving dagelijks worden geconfronteerd met beelden die tot ons komen via de media die te maken hebben met dreigingen van terrorisme en geweld in de wereld.

En om de strijd goed te voeren moeten politie en veiligheidsdiensten in Nederland (AIVD) meer middelen en vooral meer rechten krijgen. Maar is dat niet een té grote inbreuk op onze privacy? Is de strijd tegen terrorisme belangrijker dan onze privacy, naar aanleiding hiervan is Daniël Voet via zijn facebook pagina een onderzoek gestart naar terrorisme en mensenrechten via een enquête.

Onderzoek naar
Via deze enquête wordt onderzocht hoe het nationaal contra-terrorisme beleid het beste op lokaal niveau geïnterpreteerd en uitgevoerd kan worden, met daarbij rekening te houden met de universele rechten van de mens. Alhoewel er een verschil is tussen bijvoorbeeld geloofsextremisme, links-extremisme, rechts-extremisme en cyberterrorisme, is er in deze enquête geen onderscheid tussen deze gemaakt, tenzij anders aangegeven. De enquête is alleen bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in de Gemeente Vlissingen en ouder zijn dan 18 jaar.

Prijsuitreiking
Onder alle *deelnemers van deze enquête wordt een prijstrekking gehouden van waaruit een winnaar getrokken word, die als dank voor deelname aan de enquête een geldprijs van €150,- in ontvangst mag nemen! De winnaar of winnares zal over 2 weken bekend gemaakt worden via RTV Vlissingen, en de prijsuitreiking zal plaats vinden in de (oude bibliotheek) aan de Spuistraat in Vlissingen.

*Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de loting, is dat de deelnemer (s) na de invulling van de enquête een email adres achterlaten, zodat de prijs in ontvangst kan worden genomen. Video verslag

Vul hier de enquête in

Reactie schrijven

Commentaren: 0