SP plaatst eerste huisje in het Nollebos-Westduinpark

Vrijdagmiddag is door Wethouder Sem Stroosnijder (SP) het eerste huisje geplaatst in het Nollebos-Westduinpark in Vlissingen.

De verkiezingsstrijd in de gemeente Vlissingen is losgebarsten en de informatievervuiling over het Nollebos-Westduingebied speelt een belangrijke rol. De SP wilde vrijdag 2 maart een punt zetten achter de verwarring met de bouw van het eerste huisje. Volgens Sem Stroosnijder bestaat er veel misinformatie over het standpunt van de SP en de bedoeling van deze partij met het Nollebos Westduinpark. “Laten wij dan dat eerste huisje maar bouwen als SP, dan weet iedereen wat ons standpunt hierin is”. Aldus Sem Stroosnijder voor de onthulling van het eerste huisje in het Nollebos. Na de onthulling van het huisje gaf Sem Stroosnijder aan; “dit is het eerste huisje in het Nollebos Westduinpark en wat de SP betreft het enige soort huisjes wat hier komt, een vogelhuisje. Wij als SP vinden het heel erg belangrijk dat het Nollebos Westduinpark groen blijft , en we zijn wel degelijk van mening dat de ondernemers die hier zitten kunnen vernieuwen. Maar wat ons betreft komen er absoluut geen huisjes, alleen vogelhuisjes”.  Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    de Vries Janke. (vrijdag, 02 maart 2018 19:19)

    Is het niet vogelhuisje ? Ach, vóór de verkiezing gouden bergen beloven en ná de verkiezing? Juist, een ander inzicht krijgen.

  • #2

    Henk Postma (vrijdag, 02 maart 2018 20:43)

    Verkiezingsbeloften? De feiten: de SP in Vlissingen streed al tegen bouw in het Nollebos toen andere partijen (POV, VVD, CDA, CU, RPCU en vrijwel de hele PvdA) in 2006 de deur open zetten voor 'grootschalige' bebouwing. Sindsdien heeft de SP ieder ingediend bouwplan verworpen, ook sinds de SP vier jaar geleden bestuursverantwoordelijkheid nam door toe te treden tot het College van B en W. Overigens heeft ook het College van B en W tot dusver geen enkel bouwplan goedgekeurd.