Verkiezingsprogramma D66 krijgt het voor elkaar

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 worden gehouden, heeft RTV Vlissingen een aantal lijsttrekkers van de politieke partijen in Vlissingen uitgenodigd om hun verkiezingsprogramma te presenteren. En dit keer was dat de lijsttrekker van D66 Josephine Elliott. 

D66 stelt de mens centraal: vrij, betrokken, gelijkwaardig en mondig. Binnen Vlissingen streven we naar een democratische, duurzame en open samenleving, waarin individuele vrijheden samengaan met sociale cohesie. D66 Vlissingen streeft naar een stad waarin mensen verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen voor zichzelf en hun omgeving. Een stad waarin arbeid, persoonlijke ontwikkeling, vrije tijd en zorg goed te combineren zijn.

D66 wil zich inzetten voor één stedelijk gebied om voldoende financieel en inhoudelijk draagvlak te behouden voor voorzieningen op heel Walcheren, zoals cultuur, onderwijs en infrastructuur. Te vaak zorgen tegenstrijdige belangen ervoor dat voorzieningen die voor heel Walcheren van belang zijn, niet goed van de grond komen omdat de financiële en inhoudelijke mogelijkheden worden beperkt door de grenzen van een enkele gemeente. Daarom zet ik maximaal in op één gemeentebestuur voor Walcheren!

Download
D66_Vlissingen.pdf
Adobe Acrobat document 5.0 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0