POV kijken naar 'wat is goed voor de Vlissinger'

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, heeft RTV Vlissingen een aantal lijsttrekkers uitgenodigd om hun verkiezingsprogramma te presenteren.

En deze keer is dat Leon Riekwell van de POV. De presentatie was dit keer vanuit Blokje bij Blokje. Een aantal onderwerpen uit het manifest van de POV kwamen tijdens de presentatie van Leon Riekwell en Ruud Kleefman aan de orde zoals: Het behoud van de groene omgeving, verkeersveiligheid, kunst en cultuur, de ouderen, het niet bebouwen van de kust, dit zijn allerlei aspecten die iedere keer goed afgewogen worden met kijken naar wat is goed voor de Vlissinger, vooral voor de kwaliteit van leven. 

Kwaliteit van leven
“Aan de ene kant zeggen we werken aan de stad, we willen dus vooruit een aantal aspecten willen we opnieuw aan de orde stellen en ook benadrukken ondanks het feit dat er iedere keer gezegd wordt ja we zijn een artikel 12 gemeente. Maar we willen in ieder geval gaan voor de kwaliteit van het leven het is een breed veld waar je dan je aandacht op moet richten, en de POV staat daar voor”. Aldus Leon Riekwell van de POV.

City Marketing
Een sterke City Marketing ontwikkelen. Een integrale aanpak om bezoekers, toeristen, toekomstige bewoners en bedrijven wegwijs in onze gemeente te maken, alle facetten en mogelijkheden bekendheid te geven en actief de gemeente te promoten. City Marketing bundelt de krachten van de ondernemers, VVV, voorlichters en accountmanagers op het stadhuis tot één formule en dienstbaarheid.

Video

Download
POV_manifest.pdf
Adobe Acrobat document 244.3 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0