Verkiezingsbijeenkomst 50Plus met 2e kamerlid Martin van Rooijen

50Plus Vlissingen organiseert op maandagmiddag 19 maart een verkiezingsmiddag/ bijeenkomst in het Scheldehof (gebouw voormalige zware plaatwerkerij) in Vlissingen.

Onderwerpen die aan de orde zullen komen; de rekenrente, aanval op de pensioenen en de gevolgen van artikel 12 voor de gemeente Vlissingen. Naar aanleiding van deze onderwerpen kan het aanwezige publiek vragen stellen aan
Martin van Rooijen.

Overstap naar bedrijfsleven
Martin van Rooijen (1942) is sinds 23 maart 2017 lid van de Tweede Kamerfractie van 50PLUS. In 2015-2017 was hij Eerste Kamerlid. De heer Van Rooijen was voor de KVP in 1973-1977 staatssecretaris voor fiscale zaken in het kabinet - Den Uyl en kwam in 1977 via een opvolgersplaats voor het CDA in de Tweede Kamer, maar stapte na drie jaar over naar het bedrijfsleven. Daarna bekleedde hij diverse managementfuncties, onder andere bij Shell Nederland, de NAM en NUON, en was partner en consultant bij Coopers & Lybrand.

College van Toezicht Sociale Verzekeringen
Hij maakte deel uit van het College van Toezicht Sociale Verzekeringen, dat in 1996 voortijdig moest aftreden. Verder was hij voorzitter van de sectie betaald voetbal en voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie. Hij is woordvoerder financiën, pensioenen, defensie en buitenlandse zaken.

De aanvang van deze middag is om 14.00 uur, en rond 16.15 uur is de afsluiting met een hapje en een drankje! Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Website 50Plus Vlissingen

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0