Charmeoffensief van Zeeland voor mariniers

Zeeland is een charmeoffensief gestart na alle ophef rond de verhuizing van het Korps Mariniers vanuit Doorn naar Vlissingen.

Deze week meldde de voorzitter van de medezeggenschapscommissie van het Korps dat mariniers uit onvrede over de verhuizing bij het korps vertrekken. De mariniers vrezen dat hun partners in Vlissingen geen werk kunnen vinden en dat ze een koophuis er nooit meer kunnen verkopen. Acht organisaties hebben de handen ineen geslagen om te laten zien dat Zeeland veel te bieden heeft en hier meer dan genoeg vacatures zijn voor de partners van de mariniers. Per jaar heeft Zeeland 36.000 vacatures, waarvan een groot deel daadwerkelijk gepubliceerd wordt op vacaturesites, aldus de organisaties. Vooral in de gezondheidszorg, industrie, horeca, dienstverlening en toerisme zijn veel banen beschikbaar.

Drie vacaturesites en vijf *bedrijven en *instellingen hebben vrijdag een advertentie in de Volkskrant geplaatst om de mariniers en hun partners welkom te heten.

Oplossing
Hoofdredacteur van het Defensie-Platform Eduard van Brakel over de verhuizing van het Korps Mariniers naar Vlissingen. Logisch dat ze niet willen, maar er is een oplossing!

*Amadore Hotels & Restaurants Zeeland, Roompot Vakanties, The Dow Chemical Company, Yara International, Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ), Provincie Zeeland

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0