Kickboxer Rico Verhoeven opent kledingzaak Manhattan

In Domburg is de heren en dames kledingzaak Manhattan gevestigd van eigenaresse Roxane van den Berg.

Je kunt er terecht voor allerlei bekende merken voor de heren: Armani, Hugo Boss, Cast Iron, Tommy Hilfiger etc, en voor de dames: Armani, Kocca, Calvin Klein, Summum etc. Op 14 april wordt in de Walstraat in Vlissingen een 2e filiaal van kledingzaak Manhattan officieel geopend. “Wij gaan van de beste kickbokser, de beste boxers verkopen”. Staat te lezen op de website van kledingzaak Manhattan. Om deze samenwerking te vieren komt wereldkampioen Rico Verhoeven op zaterdag 14 april om 13.00 uur persoonlijk onze winkel Manhattan Vlissingen officieel openen!

Wil jij op deze dag een meet & greet met Rico Verhoeven winnen? Bij aankoop van een Rico Verhoeven boxershort in 1 van onze winkels of onze webshop, doe je automatisch mee met de loting. Trekking is op 13 april 2018. Kom sowieso langs om je box underwear te laten *signeren door deze held en vier met ons de opening op 14 april! Vanaf 23 maart kan je al in de winkel in Vlissingen terecht voor je boxer en in Domburg zijn we dagelijks geopend en zijn ze nu al verkrijgbaar. Tot 13 april ontvang je als promo 2,50 korting!

*Tussen 13.00 uur en 14.00 heb je met boxer voorrang op een handtekening!

Video


Website - Kledingzaak Manhattan

Manhattan Domburg   Badstraat 1    Domburg

Manhattan Vlissingen  Walstraat 95  Vlissingen


Reactie schrijven

Commentaren: 0