Heel Holland Kijkt plaatst 2e webcam op de boulevard

Vrijdag is een 2e webcam geplaatst op de boulevard in Vlissingen die uitkijkt op de Westerschelde door de verzamel website Heel Holland Kijkt.

Het begon in 2014 met 1 webcam in Harlingen. En nu ruim 4 jaar verder zijn er in een groot gedeelte van Nederland ruim 90 camera’s online. Via het restaurant de Gevangentoren werd de eerste webcam op de boulevard geplaatst door Heel Holland Kijkt, en afgelopen vrijdag is er nu via een andere locatie een 2e webcam toegevoegd. Heel Holland Kijkt plaatst, faciliteert en onderhoud kosteloos de geplaatste HD-webcams. Dé perfecte manier om reclame te maken. Dankzij onze eigen krachtige servers is er amper een belasting van de internetverbinding, ook bij veel bezoekers.

Video

Website Heel Holland Kijkt

Reactie schrijven

Commentaren: 0