Expositie in Filiaal Vlissingen 5 generaties schetsend

Een unieke ontmoeting en kennismaking met de werken van leerlingen van het Scheldemond College en professionele tekenaars.

Frans Naerbout, Peter Wolf en Agnes den Hartogh, kunstenares van het Filiaal in Vlissingen aan de Walstraat 20. Als illustrator kennen vele Vlissingers haar al vanwege het project november Vlisdingen, dat zij in 2016 bedacht om in te burgeren: iedere dag een tekening van Vlissingen en een verhaal van een Vlissinger.

Groot aantal bezoekers
“Op de eerste dag van de expositie trok de expositie vele bezoekers, en dan met name Vlissingers die waarschijnlijk niet zo snel naar een galerie zullen komen. Maar ik had natuurlijk heel aansprekend werk van onder andere meester Naerebout en werk van de cursisten en werk van de leerlingen. Die ik nu net als meneer Naerebout op buiten locaties geef, en dat is een leuke combinatie geworden”. Aldus Agnes den Hartogh.

Filiaal Vlissingen
Op 29 oktober 2017 opende zij in de Walstraat het Filiaal Vlissingen, onder het motto totaal anders en origineel. Waar workshops en inlooplessen worden gehouden, en verrassende activiteiten plaats vinden. Agnes den Hartogh heeft haar sporen verdiend in de kunsteducatie, zowel op landelijk gebied als internationaal. Met een schat aan ervaringen in o.a. Mexico, Albanië, Polen, Laos en Italië waar zij met verschillende doelgroepen kunstprojecten realiseerde, wil ze nu haar expertise en inspiratie delen met Vlissingen en Walcheren.

Website - Filiaal Vlissingen

Video - Zeelandnet

Reactie schrijven

Commentaren: 0