Grote namen op de Liberty Dance Stage

Op het altijd populaire Liberty Dance Stage treden de grootste namen op tijdens Bevrijdingsfestival Zeeland.

Top DJ’s met internationale allure en Zeeuwse talenten draaien de beste house- en dancebeats op de 28e editie van het festival.

Eerder werd al bekend dat DJ Fedde Le Grand, ambassadeur van de vrijheid, komt optreden. Ook STUK, Steff da Campo en Matroda komen naar Vlissingen. Vanaf half twee kunnen de bezoekers de vrijheid vieren op de beste dance en house muziek.

Liberty Dance Stage
De Liberty Dance Stage is gelegen in de Spuikom in Vlissingen en is een enorm populair onderdeel van het Bevrijdingsfestival Zeeland terrein. De area trekt jaarlijks een groot aantal jongeren. Vanaf half twee ’s middags tot middernacht kunnen house- en dance-liefhebbers samen de vrijheid vieren, dansen en genieten van de muziek. De volledige line-up bestaat uit: Fedde Le Grand, STUK, Karim Soliman, Rowen Clark, Steff da Campo,  Matroda, ADRIENO, Jarah Damiël, Amyntas en Kayan Chow.

Fedde Le Grand
Fedde Le Grand, top DJ én ambassadeurs van de vrijheid, zal de tweede set voor zijn rekening nemen. Toen het Nationaal Comité 4 en 5 mei Le Grand onlangs vroeg inhoud te geven aan het begrip vrijheid, vertelde de maker van hits als Put Your Hands Up For Detroit hoe hij in China werd geconfronteerd met zware censuur. 'Ik kon niet op Google en Facebook, Instagram deed het niet... Het stemde tot nadenken, we vinden onze vrijheid in Nederland zo vanzelfsprekend.'

STUK
Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en club circuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte. Na het uitbrengen van meerdere singles heeft STUK in het najaar van 2017 twee EP’s uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). Recent is STUK een samenwerking aangegaan met Warner Music, nieuwe muziek wordt verwacht begin 2018. STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Matrixx at the Park, ParkCity Live, Stoppelhaene, Dutch Valley , Emporium Festival en Festyland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0