Feestelijke opening kledingzaak Manhattan

Kledingzaak Manhattan opende zaterdagmiddag een 2e filiaal.

Voor de winkel stond een honderdtal fans jong en oud om hun boxer die via de kledinglijn van de bokser gekocht was te laten signeren. Hun idool, zevenvoudig wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven was naar Vlissingen afgereisd om de kledingzaak Manhattan aan de Walstraat officieel te openen. Met een flinke knal tegen de boksbal die voor de winkel hing, opende Rico het nieuwe filiaal in Vlissingen.

Signeren boxer underwear 
Binnen in de winkel lieten de vele fans van hun idool en held Rico Verhoeven de gekochte boxer via de kledinglijn van de bokser signeren, en werden hiervan ook foto’s gemaakt.  

Domburg
In Domburg is de heren en dames kledingzaak Manhattan gevestigd van eigenaresse Roxane van den Berg. Je kunt er terecht voor allerlei bekende merken voor de heren: Armani, Hugo Boss, Cast Iron, Tommy Hilfiger etc, en voor de dames: Armani, Kocca, Calvin Klein, Summum etc. In Vlissingen is nu een een 2e filaal open in de Walstraat. “Wij gaan van de beste kickbokser, de beste boxers verkopen”. Aldus eigenaresse Roxane van den Berg.

Video 

Website Manhattan
                 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    John (dinsdag, 17 april 2018 07:42)

    Top een ondernemer die potentie ziet in Vlissingen en niet loopt te mekkeren iedereen koopt toch op internet want die situatie creëren de middenstanders zelf door allemaal weg te lopen.