Marktkraampje Vlissingen trekt groot aantal klanten

Sinds december 2015 is Peter van Loon gestart met zijn kringloop (inbreng) winkel Marktkraampje aan de Scheldestraat in Vlissingen.

Het toenmalige pand raakte al gauw te klein, en in juli 2017 verhuisde Marktkraampje naar het oude pand van Mies bloemenzaak om de zaak meer uit te breiden. Meer etalageruimte en meer visueel zicht voor de klanten en beter bereikbaar, en meer klanten vanaf de dag dat het pand open ging! De winkel richt zich vooral op mensen met een smalle beurs, een veelzijdige winkel waar je voor van alles en nog wat terecht kunt op allerlei gebied.

Nieuwe opzet pand
Het nieuwe pand is anders van opzet en ook de indeling van zaak is anders vergeleken met het oude pand. Zo is er een speciale hoek ingericht voor Dvd’s, Cd’s en LP’s belangrijk voor verzamelaars. Ook nieuw is de verkoop van 2e hands laptops en computers, deze worden opgekocht van een vertrouwd persoon, en deze zijn compleet gereset en voorzien van een nieuwe besturing. Ook is er een 18+ hoekje (toys voor volwassene) ingericht en lingerie. En natuurlijk Oma’s snoephoekje is er ook weer met nogablokken, salmiak, eetpapier en meer van dit soort snoepgoed.

Video 

Reactie schrijven

Commentaren: 0