Vrijmarkt Koningsdag toneel van ontspullen!

Het centrum van Vlissingen was op Koningsdag afgelopen (vrijdag 27 april) voor een deel het toneel van de welbekende vrijmarkt.

Door de hele binnenstad waren kleedjes te zien met daarop de leukste koopjes.Voor veel deelnemers hét moment om eens te ontspullen, Vlissingers maar ook mensen van ‘buitenaf’ konden hun tweedehands spullen op straat verkopen. Aan de Walstraat, Aagje Dekenstraat, Spuistraat, Oude Markt, was het een keur van allerlei waren die uitgestald waren, de vrijmarkt duurde tot 16.00 uur.

Jan de oud ijzer man
Een aantal verkopers brachten de nacht door om hun plekje te bewaken, zoals Jan de oud ijzer man die om 15.30 uur donderdag middag zijn waar al uit stalden. Anderen kozen er voor om rond 05.30 uur de waren uit te stallen. De vrijmarkt werd druk bezocht, maar ook de wekelijkse weekmarkt ging gewoon door op de Koningsdag. En op diverse plaatsten werd er ook muziek ten gehore gebracht, kortom Koningsdag in Vlissingen was weer een gezellige happening voor jong en oud in Vlissingen! 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0