Feestelijke heropening filiaal Jeans Inn Vlissingen

Na een grondige verbouwing aan het pand op de hoek van de Lange Zelke en de Walstraat, is het pand omgetoverd tot een superwinkel voor het hele gezin.

Zaterdagmiddag om 13.00 uur werd het filiaal officieel geopend door de burgemeester van de gemeente Vlissingen Bas van den Tillaar en André Schout namens Jeans Inn, door een druk gezamenlijk op de ‘rode knop’ werd het filiaal heropend! De vloeroppervlakte van de winkel is verdubbeld (dik duizend vierkante meter), en nieuw is de roltrap die het winkelende publiek automatisch naar de tweede en derde verdieping brengt.

Jeans Inn sinds 1978
Schout begon zijn bedrijf Jeans Inn 40 jaar geleden in Oost-Souburg, en sinds 1978 is Jeans Inn aanwezig in de steden van Zeeland. In de kledingzaken van Jeans Inn vind je dan ook uitgebreide collecties voor zowel heren als dames. Merken zoals PME Legend, G-STAR, ONLY, Vero Moda en Jack & Jones behoren tot het assortiment van Jeans in Zeeland. En sinds 1991 is Jeans Inn aanwezig in het centrum van Vlissingen.

Goed voor Vlissingen
Bas van den Tillaar burgemeester van de gemeente Vlissingen, feliciteerde André Schout met de heropening van de zaak, en met de uitbreiding van de Jeans Inn in Vlissingen. “En voor de stad op een heel belangrijke plek precies op de kruising Lange Zelke en de Walstraat, de plek waar al het winkelende publiek langs komt. En dat op zo'n mooie strategische plaats, dat is goed voor Vlissingen”.

Meerdere filialen
Jeans Inn heeft naast de hoofdvestiging in Vlissingen op de hoek van de Walstraat en Lange Zelke - winkels in Middelburg, Goes, Heinkenszand en Terneuzen. “Met die vijf zaken kan ik de Zeeuwse markt prima bedienen." André Schout namens Jeans Inn.

Video

Website - Jeans Inn

Reactie schrijven

Commentaren: 0