Vier webcams online in Vlissingen via de website Heel Holland Kijkt

Afgelopen woensdag 2 mei heeft de verzamel website Heel Holland Kijkt 2 nieuwe webcams (rede en jachthaven) toegevoegd in Vlissingen.

Via het restaurant de Gevangentoren werd 2 jaar geleden de eerste webcam op de boulevard geplaatst door Heel Holland Kijkt. Momenteel zijn er nu 4 webcams online in Vlissingen via Heel Holland Kijkt: Zeegat, Westerschelde,Rede, en Jachthaven. De beelden zijn te zien via de website www.webcams-vlissingen.nl en ook is er de optie om het beeld via een digitaal kaartje te versturen, terugkijken middels de timelapse van 3 of 24 uur  en u vind er info over de positie van de scheepvaart.In Vlissingen.

Ruim 90 camera’s online
Het begon in 2014 met 1 webcam in Harlingen. En nu ruim 4 jaar verder zijn er in een groot gedeelte van Nederland ruim 90 camera’s online. Heel Holland Kijkt plaatst, faciliteert en onderhoud kosteloos de geplaatste HD-webcams. Dé perfecte manier om reclame te maken. Dankzij onze eigen krachtige servers is er amper een belasting van de internetverbinding, ook bij veel bezoekers.

Website: Heel Holland Kijkt

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Meerwaldt-Daalhuizen (donderdag, 03 mei 2018 10:54)

    Geweldig!

  • #2

    frans van eekelen (dinsdag, 28 april 2020 12:20)

    zeer goed in belgie loopt men weer achter