Maatregelen Bevrijdingsfestival 5 mei 2018

Op zaterdag 5 mei 2018 organiseert Cultuurwerf het Bevrijdingsfestival Zeeland in het centrum van Vlissingen.

Om 11.00 uur vindt de Van Randwijklezing plaats in de Sint Jacobskerk aan de Oude Markt. Het Bevrijdingsfestival begint om 12.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Om het festival voor bewoners en bezoekers vlot en veilig te laten verlopen, worden er extra maatregelen genomen.

Verkeersmaatregelen
Vanaf 1 mei geldt op Boulevard Bankert (tussen de Coosje Buskenstraat en de Trompweg) en Boulevard de Ruyt er tweerichtingsverkeer;Voor en na het festival is de binnenstad bereikbaar via de Koningsweg, De Willem Ruysstraat en Spuikomweg; Vanaf zaterdag 5 mei 7.00 uur tot zondag 6 mei 2.00 uur gelden er verkeersmaatregelen in de binnenstad. Let goed op de omleidingsborden en volg de aanwijzingen van verkeersregelaars op.

Autovrij
Het Bellamypark, Spuistraat en Simon Stevinstraat zijn door de gemeente aangewezen als noodroute voor de hulpdiensten. Dit betekent dat u vanaf 5 mei 7.00 uur tot 6 mei 2.00 uur in deze straten uw auto niet mag parkeren;
Vanwege de noodroute is de wegsleepregeling van kracht. Ook de Hellebardierstraat is een noodroute voor hulpdiensten. Deze straat is reeds autovrij.

Parkeergarage
Parkeergarages Scheldeplein en De Fonteyne kunt u 24 uur per dag in- en uitrijden. In beide parkeergarages geldt vanaf 5 mei 18.00 uur tot 6 mei 9.00 uur een aangepast tarief van maximaal € 4,-. Zie voor alle informatie de pagina Bevrijdingsfestival 5 mei 2018.

Reactie schrijven

Commentaren: 0