Vierde editie Foodtruck festival Cuisine Machine 2018

Cuisine Machine is een groots eet festival dat jaarlijks wordt georganiseerd in Vlissingen in en rond de Machinefabriek op het voormalige Scheldeterrein.

Er zijn een hoop Foodtrucks en alle denkbare vormen van vertier, het is het grootste gratis culinaire carnaval van Nederland. Er is een divers pallet aan eten, Street food, seafood, en natuurlijk ook voldoende voor de carnivoren en de vegetariërs. Buiten overheerlijke gerechten is er voldoende te drinken en heel veel optredens. Cuisine Machine is het grootste GRATIS culinaire carnaval van Nederland. In en rond de industriële Machinefabriek in het centrum van Vlissingen, op het terrein van voormalige scheepswerf De Schelde, vind je van 18 tot en met 21 mei 2018 tientallen foodtrucks en eetstandjes, podia met bandjes en dj's, springkussens en een hoop ander vertier.Het food festival zal plaatsvinden in en rond de Machinefabriek aan de De Willem Ruysstraat in Vlissingen.

De entree is GRATIS, alle attracties en entertainment zijn GRATIS en, als je even oplet, is parkeren ook GRATIS. Alleen voor glazen vragen we een kleine vergoeding; zie onder. Bij de foodtrucks en eetstandjes betaal je CONTANT. Neem dus genoeg cash mee, al kun je bij de kassa tegen een kleine vergoeding geld opnemen. Je betaalt ongeveer tussen de twee en de acht euro voor iets lekkers, met een paar sjieke uitschieters naar boven. Voor drinken werken we met MUNTJES. Eén muntje kost € 2,50 en je koopt voor eenmalig een half muntje eerst een hardplastic glas. Dat mag je houden, inleveren, wat je wilt. Zo zorgen we voor het milieu en zorgen we ervoor dat je GEEN ENTREE hoeft te betalen! De kassa vind je in de Machinefabriek, naast de centrale bar. Je kunt bij ons pinnen om muntjes te kopen (al gaat cash sneller) en tegen een kleine toeslag geld opnemen.

Video impressie

Kijk voor meer informatie op de website van Cuisine Machine.

Reactie schrijven

Commentaren: 0