Festival DÆR 2e editie een 'gaaf' tweedaags festival

In Vlissingen vond afgelopen vrijdag en zaterdag Festival DÆR plaats, op een mooi grasveld achter het Baskensburgplein in Vlissingen.
Anne van Helteren en Wybe de Haan zijn pas 17 jaar en organiseerden voor de tweede keer festival DAER. Vorig jaar was de eerste editie van het festival op 'de Kunstwei' in Wolphaartsdijk en dat was een groot succes. Anne: “Het was echt te gek om te zien dat iedereen genoot van de muziek en elkaar. Er hing een heel vrije en fijne sfeer." 

Escapisme
Op Festival DÆR 2018 is muziek, is theater, is kunst, film, taal, lekker eten, genoeg te doen voor de kinderen en een hele goede sfeer! Geniet tussen de met de hand gebouwde decors van het zonnetje, de heerlijke line-up en de geweldige mensen om je heen! Festival DÆR is een festival waar iedereen zich zelf kan zijn en kan genieten van de vrije sfeer. Even ontsnappen aan de stress van alle dag, misschien wel aan de realiteit. Kom na het dansen op de toffe beats en het wegdromen bij mooie deunen, heerlijk relaxen in een van de hangmatten of bij een van de chillhoekjes of outdoor woonkamers! Escapisme, misschien is dat het beste woord om Festival DÆR te omschrijven.

Thuiskomen
Het doel is volgens Wybe dat de bezoeker zich verwondert, geïnspireerd raakt, nieuwe mensen ontmoet en even echt kan relaxen, uit de dagelijkse sleur kan ontsnappen en kan genieten.  "Onze slogan is niet voor niets: thuiskomen maar dan ergens anders, namelijk DAER".

Video

Website - Festival DÆR

Reactie schrijven

Commentaren: 0