Cuisine Machine 2018 van start met 40 foodtrucks

Vrijdagmiddag ging om 17.00 uur de 4e editie van start van Cuisine Machine 2018 het grootste gratis culinaire carnaval van Nederland.

Dit festival is een groots eet festival dat jaarlijks wordt georganiseerd in Vlissingen in en rond de Machinefabriek op het voormalige Scheldeterrein. Er is een divers pallet aan eten, Street food, seafood, en natuurlijk ook voldoende voor de carnivoren en de vegetariërs. Buiten overheerlijke gerechten is er voldoende te drinken en heel veel optredens.

Wat is er nieuw of opvallend

Armenian BBQ
Het is nieuw en het is uniek voor West-Europa: het is Arman met z’n nieuwe barbecue-stand. Armeense barbecue is groots, mooi en vooral heul erg veul lekker!

Aloha Gaudi
De spiksplinternieuwe pipowagen van Theater De Wegwijzer, glad uut Nieuwland. Hippe shit deze: Hawaïaanse Poké Bowl! Vooral veel verse vis & verse groentjenzzz.

Zweefmolen
Jazeker, jongetjes en meisjes en jongvolwassenen en alles: er komt een zweefmolen  naar Cuisine Machine! Lekker zweven, draaien en zwaaien tot je groen ziet.

Festival kindvriendelijk
“Voor de kinderen is er ook speciale aandacht tijdens het festival op het grote veld naast de Machinefabriek, springkussens, popcorn, een animatieteam, schminken, en een zweefmolen”, aldus Marco Evenhuis Organisator Cuisine Machine.    

Overige deelnemers
Bam BQ & Rotisserie: Duits eten geserveerd door Duitse mensen die helemaal uit, je raadt het niet, Duitsland hier naar toe zijn komen rijden met Reibekuchen (div. toppings), Fleischkäse und so weiter. Froh dass du da bist!

De Fruitshop: O zo welkom op een foodfeest als dit: versie frisse hapklare vitamientjes van Fruitshop De Visser

Slagerij Koen en Natasja: ambachtelijke slager uit de buurt van Gent met keurig lokaal wagyu rund uit diezelfde buurt van Gent in diverse bereidingen, zoals dat zo fraai heet.

Overzicht van de deelnemers 

Video

Website - Cuisine Machine

Reactie schrijven

Commentaren: 0