Bellamypark decor voor de jaarlijkse taptoe

Het Bellamypark in Vlissingen is zaterdag 2 juni het decor voor de jaarlijkse taptoe.

De afgelopen jaren werd het muziekfestijn op het Stadhuisplein gehouden, maar de organisatie hoopt met de verhuizing een betere verbinding met het centrum en de horeca te bewerkstelligen.

“Hoewel de taptoe op het Stadhuisplein altijd al veel bezoekers trok, verwachten we op het Bellamypark nog meer Vlissingers en vele toeristen vanaf de tribune of aanwezige terrassen te kunnen laten genieten van een muzikale show die twee uur duurt,” zegt Pascal Bakker van de organiserende Deltaband uit Vlissingen.

De organisatie is er wederom in geslaagd een aantal topkorpsen naar Vlissingen te halen. Zo zijn onder meer Amigo uit Leiden en het Kamper Trompetter Korps uit Kampen te zien en horen. Ook Drum and Bugle Corps Juliana uit Middelburg en haar jeugdkorps Johan Friso verlenen hun medewerking. Uiteraard treedt ook de organiserende Deltaband en haar Jeugd Deltaband op voor eigen publiek.

Voor aanvang van de taptoe lopen de deelnemende korpsen via de Coosje Buskenstraat en Boulevard de Ruyter naar het Bellamypark. De taptoe begint om 19.30 uur. Tribunekaarten met zicht vanaf de voorzijde zijn te bestellen via de Facebookpagina van de Deltaband of via info@taptoevlissingen.nl. In de voorverkoop kost een kaartje € 7, op de avond zelf € 10.

De taptoe wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Stichting Moerman Promotie Vlissingen, Stichting Van de Sande en Zeeland Refinery.

Deltaband Vlissingen Facebook

Reactie schrijven

Commentaren: 0