Week van de amateurkunst 2 juni

Op zaterdag 2 juni zijn er in de binnenstad van Vlissingen activiteiten van en door amateurs.

Op de Oude Markt staat een tiental kramen van amateurkunstenaars met uiteenlopende presentaties: o.a. schilderijen, sieraden, airbrush, foto’s en tiffany (11.00 – 17.00 uur).

Op de kop van de Lange Zelke/Walstraat is er een Culturele Markt van 12.00 – 16.00 uur, georganiseerd door Mozaïek Walcheren. Het wordt een internationale presentatie met o.a. Surinaamse en Indische gerechten, Molukse, Spaanse en Servische muziek, een rapper en verschillende volksdansen.

Op de Oude Markt geeft het harmonieorkest van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen o.l.v. Steven de Loose een populair openluchtconcert van 13.00 – 14.00 uur. De activiteiten worden afgesloten met een taptoe op het Bellamypark, georganiseerd door de  Deltaband. De coördinatie van het WAK-Vlissingen is in handen van de Koninklijke  Harmonie Ons Genoegen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0