Orionis Walcheren lanceert nieuwe website

De oude website van Orionis Walcheren is met ingang van juni vervangen door een geheel vernieuwde website.

Orionis Walcheren vindt heldere communicatie belangrijk, en het was hoog tijd voor een nieuwe website. De nieuwe site geeft een goed overzicht van de dienstverlening, overzichtelijker, begrijpelijker, en de informatie is sneller en makkelijker te vinden. De nieuwe website geeft een goed overzicht van de dienstverlening die de organisatie te bieden heeft.
Foto: Orionis Walcheren
Deze nieuwe website geeft een goed overzicht van onze dienstverlening. We willen hiermee zo goed mogelijk aansluiten bij uw vraag. Daarnaast is de website responsieve en op een tablet en smartphone net zo goed leesbaar als op de pc.

Orionis Walcheren begeleid mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt, naar zo regulier mogelijk (betaald) werk. Als (betaald) werk nog niet mogelijk is, wordt ingezet op participatie, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk. Als het nodig is bied de organisatie (tijdelijk) inkomenssteun en/of schuldhulpverlening. Voor al uw vragen over werk en inkomen kunt u terecht op de vernieuwde website van Orionis Walcheren. 

Website - Orionis Walcheren

Reactie schrijven

Commentaren: 0