Wijkdag manege Paardoes activiteiten voor jong en oud

De wijkdag bij manege Paardoes trekt jaarlijks vele bezoekers, en is na 18 jaar inmiddels een begrip in Vlissingen en omstreken.

Een dag gevuld met activiteiten voor jong en oud. Diverse kraampjes, lekker eten en drinken, kinderspelen, live-muziek, ponyrijden en nog veel meer. Op zaterdag 16 juni vindt de jaarlijkse of zoals de manege dit noemt de wijkdag weer plaats in Vlissingen. Op deze dag willen wij mensen vanuit verschillende achtergronden en diverse niveaus samenbrengen, en hen kennis laten maken met ons bedrijf. Dit doen wij door leuke activiteiten te organiseren, waar iedereen vanuit de wijk aan mee kan doen, zoals; een mini playbackshow, diverse kinderspelen, demonstraties als schaapscheren / handboogschieten/ honden behendigheid, ponyrijden, paard en wagen, een loterij etc. Ook zijn er diverse eetgelegenheden, waaronder Toko Soerin. Iedereen is van harte welkom van 9.00-17.00 uur.

Video impressie

Reactie schrijven

Commentaren: 0