Gezondheidscentrum De Keien officieel geopend

In het voormalige Arbo-Unie gebouw aan de Hermesweg in Vlissingen is vrijdagavond het nieuwe Gezondheidscentrum De Keien officieel geopend door burgemeester Bas van den Tillaar.

Met een druk op de knop werd het naambord feestelijk onthuld, en via deze officiële openingshandeling van de burgemeester werd het centrum voor geopend verklaard. Sinds 2017 is de podotherapie-praktijk van
Lydia en Erwin de Boer eigenaren van het voormalige Arbo-Unie gebouw in gebruik. Het gezondheidscentrum is inmiddels uitgebreid met Guus, kinder- en jeugdpsychologie , Kinderarts, trainer en adviseur Eric Sulkers, PMC In Balans - Fysiotherapie & Revalidatie, en Mediami - praktijk voor gespecialiseerde voetzorg.

Staat van dienst
Podotherapie de Boer is een Zeeuws familiebedrijf, wat begon met één podotherapeut en één podotherapeut in opleiding vanaf een zolderkamer op de Vlasmarkt in Middelburg. Podotherapie de Boer werkt al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg en door deze lange staat van dienst heeft zij uitstekende relaties opgebouwd met aanverwante behandelaars, huisartsen, specialisten, en opleiders. Door deze samenwerking is zij nog beter in staat uw klachten te behandelen. 

De Keien
In het voormalige pand van de Arbo-Unie aan de Hermesweg lagen in de tuin een aantal keien, daardoor is de naamgeving van het gezondheidscentrum ontstaan, gekoppeld aan de kinderen die ook keihard en een steentje hebben bijgedragen aan de verbouwing en de aankleding van het nieuwe pand.

Website

Video

     

Reactie schrijven

Commentaren: 0