Vlissingen heeft een nieuw college van B&W

Het coalitieakkoord is vastgesteld (2018-2022), en het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders bestaat uit:

Burgemeester Bas van den Tillaar, en wethouders: Reijnierse, De Jonge, Vader, Verhage en Stroosnijder. Een meerderheid van de Vlissingse gemeenteraad heeft op donderdag 21 juni 2018 het coalitieakkoord vastgesteld “Samen zijn we Vlissingen”. Vervolgens zijn de nieuwe wethouders en raadsleden geïnstalleerd. Met Vlissingen heeft de laatste Zeeuwse gemeente donderdag een nieuwe coalitie gevormd. De partijen PSR, LPV, 50Plus, GroenLinks en SP hebben de onderhandelingen succesvol afgerond, meldden formateurs Albert Vader en John de Jonge afgelopen donderdagavond. Op maandag 25 juni 2018 stelt het nieuwe college tijdens haar 1e vergadering de portefeuilleverdeling vast.

Reactie schrijven

Commentaren: 0