Acts theater en muziek op Festival Onderstroom

Drie dagen lang straattheater op het Bellamypark in Vlissingen een uniek decor aan zee.

Het festival is weer terug op zijn oude locatie, na even weg te zijn geweest. De afgelopen 2 jaar was het festival op de Boulevard, dit tot ongenoegen van de ondernemers in de binnenstad. Dit jaar heeft de organisatie van het festival dan ook besloten om Onderstroom weer plaats te laten vinden in de binnenstad en dan met name op het Bellamypark.

Drie dagen lang zijn er op straat muziek en acts en voorstellingen te zien, vandaag zondag is het de laatste dag van het 3 daagse festival. In 1979 ging dit onder de naam ‘Straatfestival’ van start, tegenwoordig is de organisatie in handen van de Cultuurwerf in Vlissingen. Het festival trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers, in 2016 trok het festival ruim 25.000 bezoekers. 

Video

     

Reactie schrijven

Commentaren: 0