Kermis Vlissingen maak kans op de dagprijs

Van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli is het kermis in het centrum van Vlissingen.

De kermis vindt u op het Arsenaalplein, de Zeilmarkt, het Bellamypark, het De Ruyterplein en de Nieuwendijk. De attracties zijn iedere dag vanaf 13.00 uur open, behalve op de openingsdag 13 juli (start 14.00 uur).

In totaal staan er 38 attracties door de hele stad. Wethouder Reijnierse opent op 13 juli om 14.00 uur de Vlissingse kermis. Hierna draaien alle attracties tot 19.00 uur voor € 1,-. Op donderdag 19 juli is er om 22.30 uur traditiegetrouw een vuurwerkspektakel. Het is de enige avond dat de kermis op het Bellamypark en de Nieuwendijk tot 1.00 uur open is.Tijdens de gezellige Familiedag op zondag 22 juli valt er van alles te beleven voor jong en oud.

Dagprijzen winnen via Facebook
Bezoekers van de kermis kunnen zich via de facebookpagina  opgeven om een dagprijs te winnen. Elke dag worden er 3 dagwinnaars gekozen en bekend gemaakt via Facebook. De gewonnen prijs is alleen die dag geldig! Zie voor meer informatie de pagina Kermis 2018.

Facebookpagina Kermis

Reactie schrijven

Commentaren: 0