Groot aantal bezoekers Swan Market in Vlissingen

Swan Market is een van de grootste lifestylemarkten in Nederland.

En is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen.

Op en rond het terrein van de Lasloods vond zondag 15 juli de eerste Swan Market plaats in Vlissingen. En naar schatting van de organisatie lag het aantal bezoekers wat de Swan Market in Vlissingen bezocht tussen de 1500 en 2000.

Voor het eerst in Vlissingen
Het swannen begon zondagochtend rond 11.00 uur met meer dan 100 standhouders die zorgden voor een zo gevarieerd mogelijk aanbod. “De Swan Market is een lifestylemarkt ontstaan in Rotterdam, en we staan hier nu voor de eerste keer in Vlissingen, en daar zijn we heel erg blij mee hier te zijn. De Swan Markt houdt in een soort braderie eigenlijk dat denken mensen vaak maar, het is toch nog wat anders met wat meer creatieve ondernemers en mensen die heel veel dingen zelf handgemaakt hebben. Heel uniek ook veel dingen dus wat dat betreft proberen we wel onderscheidend te zijn van andere markten en of braderieën. En dat maakt een Swan echt een Swan”. Aldus Anneloes Duine.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0