Sociale Cliëntenraad Walcheren zoekt leden

De Sociale Cliëntenraad Walcheren (SCW) komt op voor de belangen van cliënten van Orionis en voor alle inwoners van Walcheren met een laag inkomen.

En geeft hulp, informatie en advies. Ben je cliënt van Orionis Walcheren? En wil je meedenken over onderwerpen die cliënten van Orionis en de Walcherse minima aangaan? Dat kan via de Sociale Cliëntenraad Walcheren. Zij hebben een vacature voor vrijwilligerswerk. Een belangrijke taak van de SCW is het geven van advies (inspraak) aan Orionis Walcheren en de Walcherse gemeenten over alles wat cliënten aangaat. Wat gaat er wel en niet goed. Of hoe het beleid in de praktijk werkt.

Ook adviseert de Sociale Cliëntenraad Walcheren over nieuw beleid: Waar moeten Orionis en gemeenten op letten bij het maken van nieuw beleid? Wat is belangrijk voor cliënten? Ervaringen van cliënten uit de praktijk zijn daarbij heel belangrijk. Heb je belangstelling? Reageer dan via het vacatureformulier. Het is wel belangrijk dat je een computer met internetverbinding hebt.

Website Orionis Walcheren

Bezoek voor meer informatie de website van de SCW

Reactie schrijven

Commentaren: 0