Brits stuntteam “The Global Stars” met wervelende show

Het Britse wereldberoemde Display Team stuntteam The Global Stars komt naar Rescue Vlissingen op woensdag 15 augustus.

En zal een wervelende show verzorgen voor de boulevard in Vlissingen tijdens 11e editie van Rescue Vlissingen. De Global Stars-ploeg bestaat uit vier verschillende type propellervliegtuigen en verzorgt wereldwijd gemiddeld drie shows per jaar. Het team, met als thuisbasis Little Gransden (Cambridgeshire), bestaat uit 4 verschillende type propellervliegtuigen waaronder de splinternieuwe Extra 330SC van teamleider Mark Jefferies. Het Global Stars team voert als team gemiddeld drie internationale shows per jaar uit. Het is daarom erg bijzonder dat ze dit jaar tijdens Rescue Vlissingen te zien zijn! Het team heeft weliswaar niets met hulpverlening te maken maar uit traditie willen we de bezoekers altijd iets extra’s bieden!

Extra show door Zeeland Refinery
Naast de spectaculaire vliegshow van de Global Stars zal teamleider Mark Jefferies later in het programma zelf ook nog in actie komen en een solo display verzorgen in zijn Extra 330SC! Deze demonstratie is mede mogelijk gemaakt door raffinaderij Zeeland Refinery uit Nieuwdorp, een van de hoofdsponsors!

Rescue Vlissingen 11e editie
De elfde editie van Rescue Vlissingen vindt dit jaar plaats op woensdag 15 augustus. Op en rond de Vlissingse boulevard presenteren verschillende reddings- en hulpverleningsdiensten zichzelf.

Officiële opening
De 11de editie van Rescue Vlissingen zal officieel worden geopend door Edith van der Reijden, commandant brandweer Veiligheidsregio Zeeland en Jaco van Hoorn, plv. Politiechef eenheid Zeeland West Brabant.

Meer informatie via de website Rescue Vlissingen

Video impressie Global Stars

Reactie schrijven

Commentaren: 0