35 jaar Midzomernachtmarkt groots evenement

Afgelopen vrijdagavond ging voor de 35e keer de langste nachtmarkt van Nederland in Vlissingen van start.

Vanaf 19.00 uur was de markt toegankelijk voor het publiek, en traditiegetrouw werd de markt om 20.00 uur officieel geopend door het afvuren van enkele kanonschoten. Verspreid over de boulevards stonden 350 kramen van uiteenlopende branches en een twintigtal standwerkers. Ook konden de bezoekers, die ondanks de warmte weer massaal de markt bezochten, kennis maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de boulevards. RTV Vlissingen bezocht de kraam waar Zeeuwse babbelaars werden gemaakt, de babbelaar, een ouderwetse Zeeuwse lekkernij die vroeger thuis werd gebakken. Wie ooit een  echte Zeeuwse babbelaar heeft geproefd, zal de smaak niet snel vergeten.

Vuurwerk
Ter afsluiting van de Midzomernachtmarkt werd om 00.30 vanaf een ponton op de Westerschelde voor de boulevard een spectaculaire vuurwerkshow gegeven, en kwam er een einde aan de 35e Midzomernachtmarkt in Vlissingen.
     
Mede mogelijk gemaakt door
De midzomernachtmarkt werd mede mogelijk gemaakt door Speciale Markten Zuid-West Nederland en de gemeente Vlissingen. Sponsors van de markt zijn; de horeca op de Vlissingse Boulevards, de Koninklijke Schelde Group, het Loodswezen en Multraship.

Video verslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0