Concerten Vlissingen presenteert in een nieuwe ambiance

Na een mooie zonnige en muzikale zomer starten we onze concertserie op een sfeervolle en educatieve locatie: de Pakhuizen van het muZEEum aan de monding van de Westerschelde.

Een mooiere locatie is op Walcheren nauwelijks denkbaar. Het muZEEum is verbonden met restaurant “de gecroonde liefde” waar u nagenietend van het concert een lunch of drankje kunt gebruiken met uitzicht op de jacht- en loodsenhaven en de Wielingen met voorbijvarende schepen en loodsenvervoer. Speciaal voor Concerten Vlissingen hebben we een gloednieuwe Bösendorfer Grand 214 concertvleugel aangeschaft. Door zijn kwaliteiten de ideale concertvleugel voor kleine tot middelgrote zalen. Een vleugel die zich onderscheidt door een perfecte balans en veelzijdigheid. Het biedt de pianist een rijkdom aan interpretatie mogelijkheden en invulling met speciale muzikale kleuren.

We zien er zeer naar uit om u op het openingsconcert met een welkomstdrankje te mogen begroeten, en ervaringen met u te delen na het optreden van de jonge meesterpianist Nicolas van Poucke.

Nicolas van Poucke, piano solo
Een paar maanden geleden trad Nicolas op in een uitverkochte zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Een muisstil publiek luisterde naar een gedreven musicus die de structuur van de muziek haarfijn aanvoelde en invulde met een kleurrijk pallet vol dynamiek en emoties. Het was een onuitwisbare ervaring. Dit concert zal extra boeiend worden met de eerste recital op onze Bösendorfer.

Openingsconcert Zondag 2 september
 11.30-12.30 uur
 MuZEEum Nieuwendijk 11
 Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0