Internationale Smart Roadster Meeting 2018 in Ritthem

In 2017 vond de allereerste eerste meeting plaats met 30 deelnemers, de startlocatie van de toertocht was Camping Karnemelksehoek in Ritthem.

Waarna de toer begon over Walcheren en het eindpunt was de boulevard in Vlissingen. Na het parkeren kwamen de deelnemers gezellig bijeen op een terras van het Arion Hotel in Vlissingen, onder het genot van een hapje en een drankje. De meeting was een groot succes lieten de deelnemers weten na deze eerste meeting in Zeeland, en het smaakte naar meer. De 2e editie van het Internationale Smart Roadster Meeting 2018 vindt plaats op 1 en 2 september in Ritthem en Vlissingen is het (eindpunt) laat de organisatie weten aan RTV Vlissingen.

Nieuwe opzet evenement
“Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet van het evenement, in plaats van 1 dag zal de Smart Roadster Meeting 2 dagen duren. Dit op verzoek van de vele Duitse deelnemers die deelnemen, waarvan sommigen 500 km moeten rijden om deel te nemen aan de meeting. En dan is 1 dag eigenlijk te kort”. Laten de organisatoren Theo Luwema en Ronald Lammers van Smart Roadster Zeeland weten. Ook nieuw is dat dit jaar de stoet wordt begeleid door motorrijders!

Groot aantal deelnemers
In vergelijking tot vorig jaar namen de eerste keer ruim 30 deelnemers deel aan het evenement, dit jaar zullen meer dan 100 Smart Roadster naar Zeeland komen. De aankomst zal plaats vinden op 1 september van 12.00 -18.00 uur op Camping Karnemelksehoek in Ritthem. 

Veiling Foodtrucks en live-muziek
Nieuw dit jaar is dat er op 1 september vanaf 19.00-20.00 uur een veiling zijn van het boek The Smart Roadster een autobiografie, en het openingsbod is € 100 euro, de opbrengst gaat naar een goed doel. Ook zijn er foodtrucks aanwezig op het camping terrein, en is er live muziek deze dag van de Duitse band ‘Blind Summit’ van 21.00 – 23.00 uur.   

Toerrit Walcheren
Op de laatste dag 2 september van het treffen vindt de toerrit plaats, deze start om 11.00 uur vanuit Ritthem. En gaat vervolgens richting Middelburg, Veere, Vrouwenpolder, Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Zoutelande, en dan naar Vlissingen (15.00 uur) waar het eindpunt is op het Bellamypark. De zondag toerrit staat in het teken van de liefdadigheid, en daarom worden 10 bijrijdersstoelen beschikbaar gesteld voor kinderen en of jongvolwassenen van de Stichting KIO. Reserveren via deze link. Om 18.00 uur komt er een einde aan dit 2 daagse evenement en keert iedereen weer terug naar huis vanaf het Bellamypark in Vlissingen en zit de 2e editie er op voor 2018.    

Website voor meer informatie over dit evenement 

Trial video Smart Roadster Meeting 2018.

Reactie schrijven

Commentaren: 0