Onthulling monument Wereld vredesvlam door burgemeesters Vlissingen en Sluis

In Vlissingen zal op 15 september op het Bellamypark een monument van een altijd brandende Vredesvlam worden onthuld.

Daarmee is door de Stichting Wereldvredes vlam Vlissingen en de World Peace Flame Foundation een droom gerealiseerd. Inspireren tot het verspreiden van vrede in jezelf, in de omgeving van Vlissingen en in de wereld. De stichting is er van overtuigd dat je met aandacht en liefde in je eigen hart samen met anderen het leven kunt vieren.  De World Peace Flame, de overkoepelende organisatie die wereldwijd activiteiten ontplooit, wil haar doelstelling bereiken door activiteiten op het gebied van educatie en door ondersteuning van vredesinitiatieven. Als Stichting Wereldvredesvlam Vlissingen richten we ons op activiteiten in Vlissingen en omgeving.

Website - Stichting Wereldvredes vlam Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0