Rectificatie betreffende een geplaatst artikel

Het artikel: Wekelijks gesprek met de burgemeester, een idee van RTV Vlissingen, geplaatst op 30-08-2018 op de website van RTV Vlissingen. In het artikel werd voorgesteld om een (nieuwe) rubriek in het leven te roepen met als titel: Wekelijks gesprek met de burgemeester. Er is door de redactie van RTV Vlissingen geen enkel contact vooraf geweest met de burgemeester hierover. Dit artikel had dan ook nooit geplaatst mogen worden, de burgemeester had hier eerst van op de hoogte gesteld moeten worden door de redactie.
31-08-2018 Hoofdredactie RTV Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    freddy lobers (vrijdag, 31 augustus 2018 14:50)

    nou beetje krom om dit nu te doen kunt het ook als een peiling beschouwen. en dan met de burgemeester aan tafel gaan. Waarom moet die pipo eerst geïnformeerd worden is toch een eigen initiatief van RTV en niet de gemeente