Groot aantal deelnemers Smart Roadster Meeting 2e editie

Zondagmorgen vertrokken rond 11.00 uur ruim 160 Smart Roadsters vanaf de minicamping Karnemelkshoek in Ritthem, om deel te nemen aan een toertocht over Walcheren.

Vorig jaar was het de eerste keer dat er een Smart Roadster Meeting werd georganiseerd met ruim 30 deelnemers. Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet van het evenement, in plaats van 1 dag duurde de Smart Roadster Meeting 2 dagen met ruim 160 deelnemers uit diverse landen. In dit eerste deel ziet u het vertrek van uit Ritthem. 

Nieuwe opzet meeting
“Dit jaar is er gekozen voor een geheel nieuwe opzet van het evenement, in plaats van 1 dag zal de Smart Roadster Meeting 2 dagen duren. Dit op verzoek van de vele Duitse deelnemers die deelnemen, waarvan sommigen 500 km moeten rijden om deel te nemen aan de meeting. En dan is 1 dag eigenlijk te kort”. Laten de organisatoren Theo Luwema en Ronald Lammers van Smart Roadster Zeeland weten.

Veiling Foodtrucks en live-muziek
Nieuw dit jaar was dat er op 1 september vanaf 19.00-20.00 uur een veiling was van het boek The Smart Roadster een autobiografie, en het openingsbod was € 100 euro, de opbrengst ging naar een goed doel. Ook waren er foodtrucks aanwezig en live muziek!

Goed doel KIO
Het geld dat werd opgehaald met de tour en met de loterij op het terrein in Ritthem ging naar Stichting KIO uit Heinkenszand. Zij reden ook mee in de stoet Smart Roadsters. Om 15.00 uur eindigde het evenement op het Bellamypark in Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0